aliver
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۶
سلام ما در این تاپیک قصد داریم عکس های بازی های فارسی دارینوس را که داریم در اینجا قرار دهیم با کیفیت خوب تا یک آماری بگیریم ببینیم کاربران سایت چقدر از بازی های دارینوس را دارند.
من خودم شخصا از فردا عکس بازی هایی که از دارینوس دارم را به صورت تکی و دسته جمعی می گیرم و قرار میدهم. اعضا لطفا همکاری کنند و عکساشون را قرار بدن.
با تشکر از دوستان.
farshad-0009
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۳۲
بهتره عکسها را دسته جمعی یا 5 تا 5 تا بگذاریم چون به صورت تکی تاپیک خیلی شلوغ میشه
aliver
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۲۳
من در زیر عکس های بازی های با پک بزرگم را دسته جمعی میزارم و بعد به صورت تکی بازی های قدیمی تر را قرار میدم
aliver
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۷
عکس دسته جمعی از بازی های پک بزرگ:
aliver
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۲
aliver
چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۴۹
سلام آقا من 2تا عکسی که بالا بود را قرار دادم الان هرکاری میکنم عکسای بعدی را بزارم نمیشه. چرا؟؟ حتی تو یک پست جدید هم نمیشه گذاشت. آپلود نمیشه!
InfinityWard
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۳۶
farshad-0009
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۱۰
اینم دو نمایش مختلف از بازیهام.
این دیگه چیه فکر میکنی کسی نمیفهمه که رفتی از آرشیو صفحه اول سایت دارینوس عکسها را کپی کردی
از بازیهای خودتون با دوربین عکس بگیرید
InfinityWard
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۳۷
QUOTE (farshad-0009 @ چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۱۰)

این دیگه چیه فکر میکنی کسی نمیفهمه که رفتی از آرشیو صفحه اول سایت دارینوس عکسها را کپی کردی
از بازیهای خودتون با دوربین عکس بگیرید

اگه فکر میکنی من از بین تموم اون عکس ها شانسی چند تا رو انتخاب کردم و کنار هم قرار دادم سخت در اشتباهی. حاضرم هر بازی ای رو از بین اونها انتخاب کنی تا من
توی یه pm تمام مشخصاتش از داستان بازی گرفته تا شخصیت هاش رو برات بنویسم.
من فقط به دلیل بالا بودن کیفیت عکسی که مسئول سایت گذاشته بود ، ازش استفاده کردم.
اینم در پاسخ به شما
برای دیدن پیوست ها کلیک کنید
aliver
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۹
قرار بر این است که با دوربین خودمون عکس بگیریم نه از سایت.
farshad-0009
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۴۳
sherlockholmez20 دوباره که عکس از خودت نیست
اینجا فروشگاه هست
aliver
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۳۹
من فکر کنم تو یک روز حجم معینی میشه عکس گذاشت. 2تا عکسی که گذاشتم حجمش خیلی بالا بود. 10 مگا بایت شد
heidari
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۲
با سلام
من اكثر بازيها رو دارم .به زودي عكس مي زارم.
با سپاس
aliver
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۵۵
QUOTE (heidari @ چهارشنبه ۴ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۲)

با سلام
من اكثر بازيها رو دارم .به زودي عكس مي زارم.
با سپاس
سلام با تشکر ما منتظر عکساتون هستیم
aliver
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۵
اینم عکسای بازی های قدیمیتر:
soha1390
پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۵۷
اینم عکسای من : (البته اگه می بینین کمه بعضی ها پک هاش گم شده مثل یادگار و کونگ فو پاندا)
بقیه رو هم بعد میزارم
aliver
جمعه ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۵
QUOTE (farshad-0009 @ سه شنبه ۳ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۲)

بهتره عکسها را دسته جمعی یا 5 تا 5 تا بگذاریم چون به صورت تکی تاپیک خیلی شلوغ میشه
داش فرهاد منتظر عکساتیم.
farshad-0009
جمعه ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۶
این هم از عکس من . دیگه بقیه شان توی عکس جا نمیشدند
aliver
جمعه ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۲۳:۲۸
QUOTE (farshad-0009 @ پنجشنبه ۵ آبان ۱۳۹۰ - ۱۷:۴۶)

این هم از عکس من . دیگه بقیه شان توی عکس جا نمیشدند
خوبه بقیه عکساتم بزار.
javad2111
شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۰۳
سلام
بد نیست!
aliver
شنبه ۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۵:۱۸
QUOTE (javad2111 @ جمعه ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۳)

سلام
بد نیست!
چه عجب! چی بد نیست؟؟
aliver
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۴
عکس های بازی های قدیمی به همراه دفترچه های کوچک و رنگی دارینوس، یادش به خیر!
aliver
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۶
در بالا بازی رستاخیز را میبینیم که من خیلی ازش خاطره دارم. امیدوارم دارینوس نسخه بعدی این بازی هم عرضه کند.
aliver
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۸
بازی های نسل دوم دارینوس:
aliver
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۲۰
بازی های نسل جدید:
aliver
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۲۳
دوستان من عکس تمامی بازی هایی که از دارینوس دارم را گذاشتم، چون من فقط سبک اکشن بازی میکنم فقط بازی های اکشن را دارم، وگرنه بقیه سبک ها هم میخریدم حتما.
البته تو ارشیوم جای کراش تایم 3و4 خالیه که به زودی میگیرمش
aliver
دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۱۰
لطفا بقیه اعضا هم عکساشون را قرار بدن.
با تشکر
RYAN
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۴۴
به بهترین عکس های شما با موضوع بازیهای فارسی دارینوس جوایزی از طرف فروم دارینوس اهدا می شود.
1- تعداد بازیها در عکس مهم نیست و در برنده شدن عکس مورد نظر تاثیری ندارد. چه یک بازی چه صد بازی
2- مهم دقت در گرفتن عکسی هنری است
3- از نرم افزارهای گرافیکی می توانید استفاده کنید اما در عکس باید حتما" از پک های واقعی بازیهای دارینوس استفاده کنید.
4- سایز تصاویر ترجیحا" استاندارد 1024 در 768 باشد
آثار خود را در همین تاپیک ارسال کنید.
مهلت ارسال تا زمان انتشار 2 بازی بعدی دارینوس Brother in arms و Spore gold edition
تعداد تصاویری که در تاپیک ارسال می کنید محدودیت ندارد اما هر شرکت کننده باید 2 عکس خود را برای شرکت در مسابقه انتخاب و اعلام کند.
جوایز
نفر اول : 20 هزار تومان اعتبار در فروشگاه دارینوس
نفر دوم : 15 هزار تومان اعتبار در فروشگاه دارینوس
نفر سوم : 10 هزار تومان اعتبار در فروشگاه دارینوس
تاپیک هم به مبحث مسابقات منتقل شد.
aliver
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۲:۵۹
QUOTE (RYAN @ دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۴)

به بهترین عکس های شما با موضوع بازیهای فارسی دارینوس جوایزی از طرف فروم دارینوس اهدا می شود.
1- تعداد بازیها در عکس مهم نیست و در برنده شدن عکس مورد نظر تاثیری ندارد. چه یک بازی چه صد بازی
2- مهم دقت در گرفتن عکسی هنری است
3- از نرم افزارهای گرافیکی می توانید استفاده کنید اما در عکس باید حتما" از پک های واقعی بازیهای دارینوس استفاده کنید.
آثار خود را در همین تاپیک ارسال کنید.
مهلت ارسال تا زمان انتشار 2 بازی بعدی دارینوس Brother in arms و Spore gold edition
تعداد تصاویری که در تاپیک ارسال می کنید محدودیت ندارد اما هر شرکت کننده باید 2 عکس خود را برای شرکت در مسابقه انتخاب و اعلام کند.
جوایز
نفر اول : 20 هزار تومان اعتبار در فروشگاه دارینوس
نفر دوم : 15 هزار تومان اعتبار در فروشگاه دارینوس
نفر سوم : 10 هزار تومان اعتبار در فروشگاه دارینوس
تاپیک هم به مبحث مسابقات منتقل شد.
با تشکر از شما. فقط اعضا توجه داشته باشند که عکس ها را باید خودشون بگیرن و نمیتونن از لوگو های سایت استفاده کنند.
farshad-0009
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۳۰
عکسها را باید اینجا بگذاریم یا برای رایان بفرستیم ؟؟؟
داور این مسابقه چه کسی هست؟؟؟
aliver
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۹
QUOTE (farshad-0009 @ دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰)

عکسها را باید اینجا بگذاریم یا برای رایان بفرستیم ؟؟؟
داور این مسابقه چه کسی هست؟؟؟
بله تو همین تاپیک بزار من فردا 2تا عکس ناز میگیرم میزارم. فقط اعلام کن کدام عکس برای شرکت در مسابقه است
crysis_max
سه شنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۵
کار با نرم افزار هایی مثل فتو شاپ که اشکال نداره ، درسته .
aliver
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۴۹
QUOTE (crysis_max @ دوشنبه ۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۵:۱۵)

کار با نرم افزار هایی مثل فتو شاپ که اشکال نداره ، درسته .

عیبی نداره. ولی اگه طبیعی باشه بهتره.
aliver
چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۵۰
این عکس که در زیر قرار میدم، یکی از عکسای من است:
RYAN
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۲:۱۷
بازی دارینوس ندارید یا حال عکس گرفتن. مسابقه برای رسمیت به 10 شرکت کننده نیاز دارد.
کاری نداره که براحتی می تونید برنده شوید به عنوان مثال از پک بازی دارینوس در حالی عکس بگیرید که در پس زمینه منظره ای زیبا از طبیعت یا از آثار دیدنی شهر یا محل زندگی شما باشد.
justi
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۲:۲۹
با گوشی موبایل باشه ایرادی نداره؟؟(از نظر کیفیت؟)اخه هندیکم هزارتا بدبختی داره(البته برای من).
ضمنا بهتر بود یه زمان مشخصی براش تعیین کنید چون احدی خبر نداره دو بازی بعد کی می رسن!
با تشکر
RYAN
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۱۴
QUOTE (justi @ چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹)

با گوشی موبایل باشه ایرادی نداره؟؟(از نظر کیفیت؟)اخه هندیکم هزارتا بدبختی داره(البته برای من).
ضمنا بهتر بود یه زمان مشخصی براش تعیین کنید چون احدی خبر نداره دو بازی بعد کی می رسن!
با تشکر
هیچ محدودیتی برای انتخاب ابزار عکاسی ندارید و با هر دوربینی می توانید عکس بگیرید.
باز نزدیک شدن به زمان انتشار و پایان فرصت ارسال تصویر اطلاع رسانی می شود.
farshad-0009
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۴۵
2 تا عکس برای شرکت در مسابقه
عکس شماره 1 از جدیدترین بازیهای دارینوس
عکس شماره 2 فکر کنم اولین بازی دارینوس باشه
justi
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۰۶
QUOTE (RYAN @ چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۴)

هیچ محدودیتی برای انتخاب ابزار عکاسی ندارید و با هر دوربینی می توانید عکس بگیرید.
باز نزدیک شدن به زمان انتشار و پایان فرصت ارسال تصویر اطلاع رسانی می شود.
جمله دومتون یه کم مبهم بود.به هر حال بهتره که تا دو سه روز اینده وفت بدید!یه به قول معروف تمدید کنید!!!
RYAN
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۴:۱۷
اینکه زمان مسابقه همزمان با انتشار سری جدید بازیها اعلام شده دلیلش اینست که برنده ها بتوانند از جوایزشان در تهیه بازیهای جدید استفاده کنند. وگرنه هدف مسابقه ایجاد فعالیتی مفید در فروم و همچنین ایجاد بستری برای ابراز قابلیت های کاربران در ارائه اثری هنری است. برای اینکه بتوانید زمانبندی درستی داشته باشید فعلا" هفته دیگر را فرصت دارید حتی اگر بازیها منتشر شوند. اگر آثار رسیده به لحاظ کمی و کیفی مناسب باشند آلبومی در ماژول گالری برای آنها باز می شود.
aliver
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۵:۲۲
QUOTE (RYAN @ چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۱۷)

اینکه زمان مسابقه همزمان با انتشار سری جدید بازیها اعلام شده دلیلش اینست که برنده ها بتوانند از جوایزشان در تهیه بازیهای جدید استفاده کنند. وگرنه هدف مسابقه ایجاد فعالیتی مفید در فروم و همچنین ایجاد بستری برای ابراز قابلیت های کاربران در ارائه اثری هنری است. برای اینکه بتوانید زمانبندی درستی داشته باشید فعلا" هفته دیگر را فرصت دارید حتی اگر بازیها منتشر شوند. اگر آثار رسیده به لحاظ کمی و کیفی مناسب باشند آلبومی در ماژول گالری برای آنها باز می شود.
با تشکر. من فردا یک عکس دیگه قرار میرهم.
aliver
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۵:۲۴
QUOTE (justi @ چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۰:۲۹)

با تشکر
مسلم است که هرچه کیفیت عکس بیشتر باشد امتیاز بیشتری خواهید گرفت
justi
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۸:۳۷
با سلام مجدد.فرمودین تا 2 عکس مجازه،یکیش رو قرار می دم.شرایط بد بود.اگه حداقل تا 3 روز اینده وقت باشه،دومی رو هم می ذارم.پس این اولین عکس برای شرکت در مسابقه:
لینک(فایل بزرگ بود اپ نشد!)
aliver
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۷
QUOTE (justi @ چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ - ۱۶:۳۷)

با سلام مجدد.فرمودین تا 2 عکس مجازه،یکیش رو قرار می دم.شرایط بد بود.اگه حداقل تا 3 روز اینده وقت باشه،دومی رو هم می ذارم.پس این اولین عکس برای شرکت در مسابقه:
لینک(فایل بزرگ بود اپ نشد!)
با تشکر. فقط کاش بازی توراکت با پک بزرگ بود.
1313
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۵
aliver
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۰
تشکر. فقط اعلام کن کدوم عکسات برای مسابقه است.
1344
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۰۹
حالا کسی که تو مسابقه برنده بشه بهش چی میدن؟
1313
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۱۳
QUOTE (aliver @ پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۰)

تشکر. فقط اعلام کن کدوم عکسات برای مسابقه است.
همش
kamyabonline
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۲۹
من حتی یه دونه بازی از دارینوس تو آرشیوم ندارم....نه اینکه نخوام ....تو انزلی گیر نمیاد
farshad-0009
پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۸
QUOTE (kamyabonline @ پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۲۹)

من حتی یه دونه بازی از دارینوس تو آرشیوم ندارم....نه اینکه نخوام ....تو انزلی گیر نمیاد
میتوانی از فروشگاه اینترنتی بخری
این نسخه متنی از انجمن می باشد که شما مشاهده می فرمایید برای دیدن کامل انجمن همراه با تصاویر، لطفا
اینجا کلیک کنید.