Plants Vs Zombies, بازی ای فوق العاده |
|
|
|
|
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸ - ۰۳:۲۹
|
Mortal Enemy

گروه : اعضا
از : .:"Street":.
کد کاربری : 10,533

|
سبک: Strategy شرکت سازنده: PopCap ناشر: PopCap تاریخ عرضه: May 5, 2009 سیستم: PC DownLOAD سیستم مورد نیاز: - OS: Windows 2000/XP/Vista - Processor: 1.2GHz processor - Memory: 512+MB of RAM - Graphics: 128MB of video memory, 16-bit or 32-bit color quality - DirectX: 8 or later - Hard Drive: 65+MB of free hard drive space - Sound: DirectX-compatible sound امتیاز های کسب شده: GameSpot 8.5/10 IGN 9/10 1UP A VideoGamer 9/10 Eurogamer 9/10 زامبی های محترم به خانه شما هجوم می آورند و تنها سلاح شما در مقابل آن ها گیاه ها هستند. شما در مقابل هجوم زامبی ها در باغچه خود به وسیله نور آفتاب گیاه می کارید و هر چه جلو تر می روید گیاهان متفاوتی را بدست می آورید و فضای بازی نیز به مرور عوض می شود. شب می شود، بین باغچه تان نهری به وجود می آید و در آخر در بالای پشت بامتان بر روی گلدان ها گیاهایتان را می کارید. در بازی 26 نوع زامبی و 48 نوع گیاه وجود دارد که با خرید از مغازه و پیشرفت در مراحل به آنها دست پیدا می کنید. بازی به چهار قسمت تقسیم می شود: Adventure که روال معمولی بازی است و بعد از کامل کردن آن به شما مجسمه نقره ای plant را می دهد. Mini Games 20 نوع بازی متفاوت است که برای گرفتن مجسمه طلایی plant باید کاملا انجام شود. Puzzle یک سری مراحل فکری است که به دو دسته تقسیم می شوند. Survival در هر یک از فضا ها زامبی هایی حمله می کنند که شما باید در مقابلشان مقاومت کنید. شما می توانید باغ خود را داشته باشید و گیاه بکارید و آب بدهید و کود بدهید تا بزرگ شوند و زمانی که بزرگ شدند به شما پول می دهند. به وسیله این پول ها می توانید زمین های کشاورزی و زمینی برای بزرگ کردن درخت و ... را به دست آورید. این بازی یکی از بهترین بازی های تولید شده می باشد که امتیاز هایی در سطح بسیار بالا از سایت های مختلف گرفته است.  --- اگر مشکلی در بازی دارید، در همین تایپک مطرح کنید...
ویرایش شده توسط SmiTER: دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۰
--------------------

|
|
|
| كاربراني كه از اين پست تشكر كرده اند :
aerelm, HITM4X, GoldenDragon, Ali2005, fs2_asadi, Hosain2, harrypatter4, Achtung, John_Black, hadidevil, M0STAFA, L_J_A, AgentZoey, mazdak_totalwar, argp, happygamer |
|
|
|
|
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۰
|
استوار دارينوس

از : بستر اندیشه ها(دارینوس)
کد کاربری : 29,961

|
دوست عزیز از اطلاعاتت ممنون،من اولین باری است که نام این بازی را می شنوم. عجب بازیهایی است و ما خبرنداریم.
ویرایش شده توسط heidari: چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸ - ۰۴:۰۴
--------------------
در آن نفس که بمیرم،در آرزوی تو باشم، بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم
|
|
|
|
|
|
|
|
چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸ - ۰۵:۴۶
|
گروهبان دوم دارينوس

از : Waffen-SS
کد کاربری : 19,920

|
دنبالش بودم ولي فكز نمي كردم هجمش اينقدر باشه..پس DL Khor ty
--------------------
Time Is A Wicked Master Put Your Life Into Its Hand Close Your Eyes And It Will Crush You Scorpions
|
|
|
|
|
|
|
|
جمعه ۱۹ تير ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۸
|
Mortal Enemy

|
QUOTE (sgame-Eminem @ چهارشنبه ۱۷ تير ۱۳۸۸ - ۱۷:۱۶)  دنبالش بودم ولي فكز نمي كردم هجمش اينقدر باشه..پس DL Khor ty  بازی هایی مثل PvsZ , Trinec , Braid ... همگی کم حجم هستند و به همین خاطر در بازار ها دیده نمی شوند در حالی که برای همشان screen shot و سایت های مربوطه زده شده و یک بازی معتبر به حساب می آن. من که موقع دیال آپ ام بازی های 100mb دانلود می کردم حالا باید دید که بچه ها بازی هایی با این حجم رو دانلود می کنند یا نه  --- لینک مستقیم بازی (مستقیم شده در RapidBaz.com) DownLOAD
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۰
|
The Big Grin

گروه : مدیران
از : اصفهان
کد کاربری : 7,886

|
ممنون اتفاقا میدیدم اخیرا چند نفری این رو بازی میکنن... فکر کنم بازی نباشه که بشه از روی عکسهاش فهمید خوبه یا نه! باید دانلود کنم.
راستی اسمشو هم درست کن اشکان شده PLANS vs zombies
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۰۹:۵۷
|
جنبش استقلال طلبان دارینوسی

از : هند - دهلی نو
کد کاربری : 13,287

|
بازیه خیلی باحالیه البته بدرد مواقعی میخوره که از بازی های گرافیک بالا و اینا و اینترنت خسته شده باشی یا حوصله ات سر رفته باشه !
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۱۰:۱۸
|
Mortal Enemy

|
ممنون علی جان. (عجب سوتـــی ای بود...) QUOTE (karizma @ دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۲۱:۲۷)  بازیه خیلی باحالیه البته بدرد مواقعی میخوره که از بازی های گرافیک بالا و اینا و اینترنت خسته شده باشی یا حوصله ات سر رفته باشه ! اصلا با این نظر موافق نیستم، چون من که هیچ علاقه ای به بازی های کم حجم و اینا ندارم؛ با نگاه حرفه ای به بازیش نگاه می کنم. (یه چیزی حدود 8 ساعت هم بازی کردم  )
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۳
|
جنبش استقلال طلبان دارینوسی

از : هند - دهلی نو
کد کاربری : 13,287

|
حالا ما یه چیزی گفتیم شما باید بیای ضایع کنی ؟!
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۲
|
نینجا معمولی

از : Q8
کد کاربری : 20,366

|
رفقا لینک دانلود بازیtrine یافت نمیشه نمره ی خوبی هم گرفته از GS هفت و نیم  البته یکی از گیر هایی که بهش داده بود این بود که نسخه ی کامپیوتر 10 دلار از نسخه ی PSN گرونتر بود  اگیر میشه این و Braid رو بزارید! این دومیه گیر میاد؟  دست همتون درد نکنه
--------------------
چه کنیم با سایت؟ بمونیم و هیچی نگیم؟این که نمیشه!نامردی در حق خودمون و دوستامونه! بمونیم و بگیم؟اینم که اصلا معادلش جور در نمیاد چون اخراج میشیم! بمونیم و مبارزه کنیم حتی اگر اخراج شدیم ؟این میشه!انقدر ادامه میدیم تا یا اون بره یا کلا سایت پَر بشه!با 100 یوزرم که شده مبارزه میکنیم! 
|
|
|
|
|
|
|
|
سه شنبه ۲۳ تير ۱۳۸۸ - ۰۱:۴۱
|
نینجا معمولی

|
دستت درد نکنه تعریفشو زیاد شنیده بودم گفتم حیفه از دستش بدم حداقل یکبار بازیش کنم آرزو به دل از دنیا نرم
--------------------
چه کنیم با سایت؟ بمونیم و هیچی نگیم؟این که نمیشه!نامردی در حق خودمون و دوستامونه! بمونیم و بگیم؟اینم که اصلا معادلش جور در نمیاد چون اخراج میشیم! بمونیم و مبارزه کنیم حتی اگر اخراج شدیم ؟این میشه!انقدر ادامه میدیم تا یا اون بره یا کلا سایت پَر بشه!با 100 یوزرم که شده مبارزه میکنیم! 
|
|
|
|
|
|
|
|
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸ - ۰۰:۱۱
|
The Big Grin

گروه : مدیران
از : اصفهان
کد کاربری : 7,886

|
این بازی هم دیگه داره میره رو اعصاب رسیدم به اونجا که وسط گاردن (!) یک استخر هم هست. بازیش یهکم بگی نگی تکراری شده برام تا اینجای کار
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
پنجشنبه ۲۵ تير ۱۳۸۸ - ۰۰:۲۷
|
کاربر بازنشسته

گروه : اخراجی ها
کد کاربری : 29,845

|
خیلی خسته کنندس این بازیه ، من حس میکنم سازنده آدمو خیلی ابله فرض کرده !
پ.ن 1 : Rapid8.com - تست شده هزار بار ، Link Generator هست . | Sv1(2,3..,8).ohay.info) تست شده ولی Auto Delete After 30 Minute Dare :دی . پ.ن 2 : 10 تومن پول RapidShare میدی ؟ بابا بیا 3 - 4 تایی نفری 2 - 3 تومن میشه یه فایل هاستینگ بگیریم لینک 30 - 40 تا سایتو مستقیم میکنه تازه میشه کم حجم و اینا هم کرد ! مثلا 10 تا لینکو یکی کنی و اینجور حرفا !
--------------------
به درخواست یکی از دوستان برای پــیشرفت دارینوس بر گشتم .. بد نیست Mozilla MineField رو توی اینترنت یه سرچی بزنید ، نسخه ای از موزیلا فایرفاکس هست که واقعا از سرعت بالایی برخورداره اما مشکلش اینه که از Add on های قدیم پشتیبانی نمیکنه ..
We Love .. Coming Soon
|
|
|
|
|
|
|
|
يكشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۱
|
نینجا معمولی

|
خوب منم بالاخره دانلودش کردم(خسته نباشم  )بازیش خیلی باحاله فقط یک سؤال نمیشه اینو رو صفحه بیارم که رو آیکونش کلیک کنم برم تو بازی؟ از فایل زیپ در اوردم اون قسمتشو ولی کار نکرد و باید حتما برم اونجا و از اونجا بازش کنم! اگر راهی هست خواهشا درغ نکنید
--------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
يكشنبه ۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۳
|
سرهنگ دوم دارينوس

از : in the back computer
کد کاربری : 22,301

|
|
|
|
|
|
|
1 نفر در حال بازديد مبحث (1 نفر مهمان و 0 نفر موتورهاي جست و جو)
0 عضو :
|
|