يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۱
|
|
![]() مدیر بازنشسته
گروه : اعضا ارسال ها: 2,769 تشکرها: 1663 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۳ - ۰۳:۳۰ از : ایران - گیلان - لاهیجان کد کاربری : 6,509 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
سلام ...
اینم از تاپیک هیتمن 5 .!!!! دیگه هر بحثی در مورد این بازی داشتین تو این تاپیک مطرح کنید .!!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- هیتمن 5 در راه است ..!! ![]() خبر ساخت Hitman 5 در سایت معتبر Game Spot پخش شده است. این بازی هنوز در دست ساخت می باشد و هیچگونه تصویر و یا اطلاعاتی از این بازی در دسترس نمی باشد فقط پلتفرمهای این بازی مشخص شده (( PC - XboX 360 - PS3 )) احتمال میرود این بازی کاری از دو کمپانی Eidos و IO INteractive باشد. در Game Spot هم از این بازی به اینگونه اطلاع داده شده است : Hitman 5 Working Title Game Spot.Com ==>Hitman 5 Working Title امید است که این بازی باز هم بتواند کار خوبی از آب در آید همانطور که Hitman Blood Money کار بدی از آب در نیامد. اکثر شماها بازی Hitman Blood Money را انجام داده اید همانطور که در بازی Hitman Blood Money دیدید این بازی نسبت به نسخه های قبل خود تفاوت و پیشرفت های چشم گیری بوده برای مثال : 1. گرافیک بازی بهبود یافت. 2. توانایی پنهان کردن اسلحه به صورت هوشمندانه در هنگام احساس خطر با نگاه داشتن اسلحه در جلو و پشت خود توسط مامور 47 با توجه به موقعیت قرار گیری دشمن. 3. بهبود یافتن هوش مصنوعی کاراکتر های بازی. 4. تنوع های زیبا در Game Play ( مانند : مرحله ی آخر که مامور 47 از روی قبر بر می خیزد ) 5. ماموریت ها جذاب تر شده بود. و بسیاری از دلایل دیگر که باعث برتری Hitman Blood Money نسبت به نسخه های قبل می شد. لازم به ذکر است که زمان انتشار Hitman 5 کماکان TBA است ( همانند : Mafia 2 ) و این بدین معناست که زمان انتشار این بازی هنوز معلوم نیست است. اگه اخبار جدیدی به دستم رسید حتما در این تاپیک مطرح میکنم .!!! اینم لینک خبر در GameSpot قسمتی از منابع : ماهنامه بازی نما Gamespot.com خودم .! ویرایش شده توسط Hitmax_wolfenstien: سه شنبه ۱۸ تير ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۴ -------------------- |
|
|
|
![]() |
يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۴۹
|
|
![]() مدیر بازنشسته
گروه : اعضا ارسال ها: 2,769 تشکرها: 1663 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۲۴ دي ۱۳۸۳ - ۰۳:۳۰ از : ایران - گیلان - لاهیجان کد کاربری : 6,509 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
خیلی خیلی ممنون ، به زودی یه چندا مطلب توپ برای هیتمن 4 (( برای کسایی که این بازی رو بازی نکردن )) ، میذارم .!!!
-------------------- |
|
|
|
Hitmax_wolfenstien هیتمن 5 در راه است ... (( اخبار + عکس + تریلر + داستان )) ! يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۱
hadidevil Hitman .Maxpeane .Wolfaenstien جان به نظر ... يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۵
mafia3 هادی جان نصف عمرت بر فناست ... يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۲
hadidevil QUOTE (mafia3 @ يكشنبه ۱۵ ارديب... يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۱۳
fs2_asadi تو سری هیتمن تا به حال شماره... يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۶
Hitmax_wolfenstien خیلی خیلی ممنون ، به زودی یه... يكشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۵۰
Hitmax_wolfenstien خوب اینم تقدیم به اونایی که ... دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۵
sir-william خيلي باحال بودن.......من كه با ... دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۲
john_black تاپیک مفید و خیلی خوبی زدی
و... دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۵
masoud_2271 توی این تاپیک با هیتمن بیشت... دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۲۳
Hitmax_wolfenstien مسعود جان اسمه فایلو بگو تا ... دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۰
masoud_2271 خیلی ممنون
امتحان میکنم نت... دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۶
Hitmax_wolfenstien QUOTE (masoud_2271 @ دوشنبه ۱۶ ارد... سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۲
Hitmax_wolfenstien اینم 2 تا عکس از بازی هیتمن 4 ... سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۱:۵۶
sir-william دستت در نكنه......متن خيلي خوب... سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۸
masoud_2271 واقعا خسته نباشی خیلی متن خ... سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۹
Hitmax_wolfenstien از همه دوستان ممنون >>> ... سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۱
john_black واقعا دستت درد نکنه خیلی مط... سه شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۰
Hitmax_wolfenstien خوب خدارو شکر تاپیک 2باره با... يكشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۳
Hitmax_wolfenstien آخرین اخبار از بازی هیتمن 5 :... دوشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۲
Hitmax_wolfenstien اینکه نوشتم (( تریلر + عکس + د... چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۴
hitman67 خوب راه گم كردم امروز بعد از... چهارشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۴
Hitmax_wolfenstien هیتمن جان خوشحالم که بازم ب... پنجشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۶
Giga هیتمکس جان واقعا خوب بود ... ... جمعه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۲۱:۴۴
Hitmax_wolfenstien چه عجب Giga جان دوباره با سایت... شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۹
kindboy از ارسال پست های تشکر و خوش ... شنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۷ - ۰۶:۴۴
kingali ممنون هيتمكس جان بابت اطلاع... جمعه ۱۰ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۰:۱۳
Hitmax_wolfenstien ممنون KingAli جان ، بزار ببینم ... شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۴
kingali دستت درد نكنه هيتمكس جان، م... سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۲:۱۴
Hitmax_wolfenstien kingali جان هنوز دارم رو او گزی... سه شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۳:۵۳
kingali اگه منظورت مشخصات سيستم هست... چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۸
Hitmax_wolfenstien خوب سیستمت کلا پایینه :: برا... چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۶
kingali ايني كه من دارم 6 تا CD هستش... ... چهارشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۳
Hitmax_wolfenstien QUOTE (kingali @ چهارشنبه ۱۵ خرد... جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۱:۴۶
mafia3 اهم ، سیستمش کامل برای این ب... پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۱۸
kingali آره بابا، روون اجرا ميشه! ... پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۹
mafia3 جدی می گی !؟
من تاحالا چنی... پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۳
mafia3 دوستان من توی اجرای بازی هی... پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۳
kingali اگه دقت كرده باشي تقريبا تو ... پنجشنبه ۱۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۳۶
Hitmax_wolfenstien اینم اطلاعات جالب در مورد س... جمعه ۱۷ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۱
hitman67 با اجازه ی صاحب تیپیک
فکر کن... جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۶
Hitmax_wolfenstien QUOTE (hitman67 @ جمعه ۳۱ خرداد ۱... جمعه ۳۱ خرداد ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۱
Hitmax_wolfenstien آخرین خبر کوتاه از بازی هیت... پنجشنبه ۱۳ تير ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۶![]() ![]() |
|
نسخه چاپی | زمان کنونی: دوشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۱ |