![]() ![]() |
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۲۶
|
|
![]() سرگرد دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 1,888 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ از : دوزخ کد کاربری : 17,156 موجودي بانك: $8 نمایش موجودی |
توجه! توجه!
دوستان من بازي خوناشام رو خيلي دوست دارم با وجود اينكه خيلي قديميه .من اين بازي رو از دارينوس خريده بودم ولي حالا دفترچه ي بازي رو گم كردم و ديكه كد نصب بازي رو ندارم. گفتم با با وللش وايسا يه بار ديگه مي خرمش.هر جا گشتم نبود.زنگ زدم دارينوس سفارش بدم گفت ديگه توليد نميشه. اگه ميشه خواهش ميكنم كسي كه كدش رو داره برام كد نصب بازي رو بذاره.
بعد تاپيك قفل بشه. |
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۴۱
|
|
![]() سلامتی مرحوم مغفور صلوات در کن!
گروه : مدیران ارسال ها: 2,681 تشکرها: 1063 * تاریخ عضویت : يكشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۳ - ۰۳:۳۰ از : Transylvania کد کاربری : 6,832 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
دارینوس خیلی بد خوناشام را دوبله کرده
بهتون پیشنهاد میکنم اگه می خواهید بازی کنید (صرفه نظر از قدیمی بودنش) نسخه زبان اصلی اش را بخرید.
در ضمن شرمنده من اگه داشتم حتما می گفتم. موفق باشی.
-------------------- اصلاحـات مـنفی ! ![]() |
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۴۸
|
|
![]() سرگرد دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 1,888 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : دوشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ از : دوزخ کد کاربری : 17,156 موجودي بانك: $8 نمایش موجودی |
(GoldenDragon) دارینوس خیلی بد خوناشام را دوبله کرده دوست عزيز ميدونم بد دوبله كرده ولي از نسخه ي اصليش كه سر در نميارم.
بهتون پیشنهاد میکنم اگه می خواهید بازی کنید (صرفه نظر از قدیمی بودنش) نسخه زبان اصلی اش را بخرید.
در ضمن شرمنده من اگه داشتم حتما می گفتم. موفق باشی. ![]() -------------------- برادر جان نميدونی چه دل تنگم...برادر جان نميدونی چه غمگينم...نميدونی نميدونی برادر جان گرفتار کدوم طلسم و نفرينم.
|
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۵۸
|
|
گروه : مدیران ارسال ها: 2,681 تشکرها: 1063 * تاریخ عضویت : يكشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۸۳ - ۰۳:۳۰ از : Transylvania کد کاربری : 6,832 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
من بهت قول میدم از دوبلش کمتر متوجه بشی..
البته نمیشه تقصیر را گردن دارینوس انداخت، چون باید برای فهمیدن حتما یه سری داستانهای قبلش توی کتاباش را بدونیم
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۰:۵۸
|
|
![]() سرهنگ دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 3,085 تشکرها: 28 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۱۱ دي ۱۳۴۸ - ۰۳:۳۰ از : تهران کد کاربری : 26,491 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
اينجا كسي نميتونه كد بده چون اخراج ميشه...
اگه كدشو خواستي توي سايت هاي ديگه پيغام بده بهتره ... اما يه راهم هست به مگس پيغام بفرست برا ت ميفرسته...
-------------------- ![]() |
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۱۷
|
|
(mo_6623) اينجا كسي نميتونه كد بده چون اخراج ميشه...
اگه كدشو خواستي توي سايت هاي ديگه پيغام بده بهتره ... اما يه راهم هست به مگس پيغام بفرست برا ت ميفرسته... ![]() ولی دیگه دارینوس این بازی را تولید نمیکنه دلیلی نداره که بخواد جلوی کپی رایتش را بگیره![]()
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۰۱:۲۳
|
|
![]() سرگرد دارينوس
(GoldenDragon) (mo_6623) اينجا كسي نميتونه كد بده چون اخراج ميشه...
اگه كدشو خواستي توي سايت هاي ديگه پيغام بده بهتره ... اما يه راهم هست به مگس پيغام بفرست برا ت ميفرسته... ![]() ولی دیگه دارینوس این بازی را تولید نمیکنه دلیلی نداره که بخواد جلوی کپی رایتش را بگیره![]() ![]() -------------------- برادر جان نميدونی چه دل تنگم...برادر جان نميدونی چه غمگينم...نميدونی نميدونی برادر جان گرفتار کدوم طلسم و نفرينم.
|
|
|
|
يكشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۶ - ۱۳:۲۰
|
|
![]() مدیران ارشد
گروه : مدیران ارشد ارسال ها: 2,452 تشکرها: 118 * تاریخ عضویت : سه شنبه ۱۸ فروردين ۱۳۸۳ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 74 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
برای گرفتن کد نصب تاپیک باز نکنید...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
نسخه چاپی | زمان کنونی: يكشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۵ |