![]() ![]() |
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۰:۴۷
|
|
|
سرباز یکم دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 35 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 20,130 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
اگر می شود به من رمز بازی قله رابدهید
|
|
|
|
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۶:۱۵
|
|
|
سرباز یکم دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 35 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 20,130 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
آقا خواهش می کنم
|
|
|
|
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۶:۲۴
|
|
|
سرجوخه دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 106 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 19,928 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
اول که قله نه قلعه بعد اگه از دارینوس گرفتی فقط نسوز کننده داره
فکر نکنم رمزی چیزی داشته باشه -------------------- به نفراتی که در زمینه ی تهیه موسیقیهای روز بتوانند فعالیت کنندنیازمندیم
از دارینوسی های عزیز که به این کار تمایل دارند تقاضا می شود به ایمیn |
|
|
|
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۷:۴۴
|
|
![]() مدیر مبحث
گروه : اعضا ارسال ها: 4,115 تشکرها: 293 * تاریخ عضویت : چهارشنبه ۱۶ دي ۱۳۸۳ - ۰۳:۳۰ از : ******* کد کاربری : 6,357 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
دوست عزیز درخواست خود را برای دریافت رمز و ترینر بازی ها در این تاپیک مطرح بفرمایید .
موفق باشید ... -------------------- ![]() Pro Makers Is Coming Back ------------------------- Tomorrow Never Dies ------------------------- فردا هرگز نمیمیرد. ------------------------- هر چیزی پایانی داره . گاهی وقت ها پایان به معنی شروع راهی تازس و گاهی وقت ها این شروع تازه ، بی پایان است ! به امید شروعی تازه و بی پایان ! آنجا که حق پیروز است ! |
|
|
|
جمعه ۲۷ مرداد ۱۳۸۵ - ۱۸:۰۷
|
|
![]() سرهنگ دوم دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 2,577 تشکرها: 245 * تاریخ عضویت : چهارشنبه ۲۶ فروردين ۱۳۸۳ - ۰۴:۳۰ از : LOST HEAVEN , LITTLE ITALY , Saliary's Bar کد کاربری : 495 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
در حين بازي كليد هاي Ctrl + Shift + A رو بزنيد و بعد كد هاي زير را وارد كنيد:
Alt + X: افزايش محبوبيت به 100 و گرفتن 1000 طلا Alt + L: رفتن به مرحله ي بعدي Alt + Q: افزايش سرعت بازي Alt + Y: شكست تمام دشمنان -------------------- بازي فقط مافــــــــــــــــــــــــيا
![]() پیشنمایش بازی MAFIA 2 به همراه آخرین اخبار این بازی مصاحبه ای جدید با دنیل واورا ، کارگردان و نویسنده بازی در صفحه 6 |
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۰:۵۰
|
|
|
سرباز صفر دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 11 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 20,072 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
در حين بازي كليد هاي Ctrl + Shift + A رو بزنيد و بعد كد هاي زير را وارد كنيد:
Alt + X: افزايش محبوبيت به 100 و گرفتن 1000 طلا Alt + L: رفتن به مرحله ي بعدي Alt + Q: افزايش سرعت بازي Alt + Y: شكست تمام دشمنان Alt+P:بالابردن درجه بازیکنان Alt+S:تغیر زمان Alt+K:از بین بردن قلعه دشمنان |
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۰۸
|
|
|
سرجوخه دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 112 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ از : یه جایی میان جهنم و بهشت کد کاربری : 20,182 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
آقا من توی بازی همچین کاری راکردم ولی هیچ کار خاصی انجام نشد
-------------------- هیچ وقت ناامید نشه هیچ وقت
|
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۱۱
|
|
|
سرجوخه دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 106 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : پنجشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 19,928 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
من گفتم که باید اول نسوز کننده را نصب کنی
-------------------- به نفراتی که در زمینه ی تهیه موسیقیهای روز بتوانند فعالیت کنندنیازمندیم
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۱۵
|
|
|
سرهنگ دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 3,214 تشکرها: 91 * تاریخ عضویت : جمعه ۳۱ تير ۱۳۸۴ - ۰۴:۳۰ از : ایالات متحده آمریکا-شهر رینو-ایالت نوادا کد کاربری : 10,986 موجودي بانك: $2,147,483,647 نمایش موجودی |
آره رمز که نداره فکر کنم حق با آقای atashjoon باشه
-------------------- |
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۱۷
|
|
|
سرباز دوم دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 59 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : يكشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۳ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 274 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
نه نه نه.. خوب گوش کن- باید رمز را در قسمت اطلاعات بازی یعنی همون i کوچک در قسمت بایین صفحه وارد کنی . اگه یه بار alt+x بز نی(البته قبلش باید ctrl+shift+a) را بزنی دفعات بعدی بدون اینکه لازم باشه بری تو اون قسمت می تونی alt+x را بزنی به همین راحتی
sneak :^ -------------------- آخر هر چی باحاله اینجاست.
|
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۲۰
|
|
|
سرباز دوم دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 59 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : يكشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۸۳ - ۰۴:۳۰ کد کاربری : 274 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
البته alt+d هم یه کارایی گرافیکی می کنه ولی بقیه رو فکر نکنم انجام بده . ولی مطمعنا alt+x کار می کنه خود بارها اونو امتحان کردم
-------------------- آخر هر چی باحاله اینجاست.
|
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۳۲
|
|
|
سرجوخه دارينوس
دوستان این رمز ها که شما می گویید از کجا پیداش کردید
خود شرکتی که این بازی رو درست کرده نوشته هیچ چیتی وجود ندارد و فقط نسوز کننده داره که خوده دارینوس این کارو کرده الکی بچه ی مردم را گمراه نکنید شاید شانسی این اتفاق برای شما بوجود امده باشد -------------------- به نفراتی که در زمینه ی تهیه موسیقیهای روز بتوانند فعالیت کنندنیازمندیم
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۰:۳۸
|
|
|
سرباز دوم دارينوس
چی می گی داداش . شرکت کدومه شانسی چیه. این همه مردم تایبیک زدند و رمز دادند حالا تو می گی شانسی و چیتی وجود نداره . به نظر من باید کسی اولین تایبیکو زد خودش بگه که کار می کنه یا نه... حالا کسی که اولین تایبیکو زدی خودت بگو !! X-( X-( X-(
|
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۱:۰۹
|
|
|
سرجوخه دارينوس
گروه : اعضا ارسال ها: 112 تشکرها: 0 * تاریخ عضویت : شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۰۴:۳۰ از : یه جایی میان جهنم و بهشت کد کاربری : 20,182 موجودي بانك: $0 نمایش موجودی |
من اولیشو زدم ولی اسممو عوض کردم . اما در نهایت من هر کاری کردم نیومد. بازم راهنمایی کنید
-------------------- هیچ وقت ناامید نشه هیچ وقت
|
|
|
|
شنبه ۲۸ مرداد ۱۳۸۵ - ۲۱:۱۶
|
|
|
سرباز دوم دارينوس
عجب... تو قسمت i (اگه بیدا کردی بهم بگو) اول ctrl+shift+a و بعد چند بار alt+x باید توجه داشته باشی که باید این دکمه رو نگه داری تا سکه هات زیاد بشه... و سبس می تونی در حین بازی دکمه های ctrl+x را باز هم نگه داری... مرگ من بفهم... :-? :-? ;;)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
نسخه چاپی | زمان کنونی: جمعه ۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۴ |