![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() گروه : مدیران ویژه
تشکرها: 536 *
کد کاربری : 5,816
![]() |
به نام خدا
در این تاپیک یک شخصیت مربوط به یک بازی رایانه ای قرار داده میشود و شما باید حدس بزنید که این شخصیت مربوط به کدام بازی است. در این مسابقه علاوه بر امتیاز عادی یک امتیاز ویژه نیز مورد محاسبه قرار میگیرد، به این صورت که نام بازی مورد نظر در گزینه ها می آید اما نام کاراکتر ذکر نمیشود. شما در صورتیکه نام کاراکتر را بدانید در پیغام خصوصی علاوه بر گزینه صحیح نام شخصیت را به من اعلام میکنید و در صورت درست بودن جوابتان یک امتیاز ویژه به شما تعلق میگیرد. در انتهای مسابقات در صورتیکه امتیازات افراد مساوی شد امتیازات ویژه آنها جمع زده شده و فردی که امتیازات ویژه بیشتری کسب کرده باشد برنده ویژه خواهد بود. قوانين مسابقه: 1. هر کس فقط يک بار حق جواب دادن داره 2. جوابها رو بايستي به صورت پيغام خصوصي به من اعلام کنيد ضمنا هر کس در مسابقه شرکت ميکنه در اين تاپيک بنويسه: شرکت کننده شماره يک شرکت کننده شماره دو ... و به همين ترتيب ...من آخر کار جوابهاي دوستان رو مينويسم و برنده يا برندگان رو اعلام ميکنم! بنابراين لطف کنيد و به هيچوجه جوابتون رو در تاپيک ننويسيد تا کسي از روي جوابهاي بقيه تقلب نکنه بلکه به من پي ام بزنيد! 3. پاسخ هر مرحله ، اعلام برندگان و برگزاری دور بعدی حدود یک هفته بعد اعلام میگردد. 4. به برنده يا برندگان مسابقه در صورت تمايل يک فایل بازي ، موسیقی ، مجموعه والپیپرهای بسیار زیبا با موضوعات مختلف ، کتاب الکترونیکی يا نرم افزار کمياب با حجم کم و به انتخاب خودشان تقديم خواهد شد. 5. جایزه ویژه: این مسابقه دارای یک جایزه ویژه نیز میباشد (بازیهای فارسی دارینوس) و به فردی که زودتر از بقیه شرکت کنندگان صاحب 5 امتیاز شود (یعنی 5 بار و نه الزاما متوالی در مسابقه برنده شود) اعطا میگردد. جزئیات بیشتر جایزه توسط ادمینها در همین تاپیک اعلام میگردد. تبصره:هر دوره از مسابقات تنها 1 برنده ویژه دارد. به عبارت دیگر درصورتیکه چند نفر بطور همزمان 5 امتیازی شدند ابتدا امتیازات ویژه آنها به صورتیکه در بالا گفته شد مورد محاسبه قرار میگیرد و در صورتیکه باز هم امتیازات مساوی بود، مسابقه تا تعیین بالاترین امتیاز توسط تنها یک نفر مابین کلیه شرکت کنندگان و حداکثر تا 10 مرحله ادامه پیدا میکند. اما فقط در صورتیکه تا پایان 10 مرحله باز هم بالاترین امتیازات (عادی و ویژه) مساوی شد، صاحب بالاترین امتیازات برندگان ویژه خواهند بود. 6. کلیه آی پی های شرکت کنندگان چک می شود و در صورت استفاده از اکانت های متعدد توسط یک نفر با فرد خاطی برخورد می شود و باعث محرومیت وی از یک تا چند مسابقه خواهد شد. 7. اگر پيشنهادي در مورد اين قسمت داريد و يا ميخواهيد در طراحي سوال همکاري کنيد به من pm بزنيد. -------------------- |
|
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() |
مرحله 1:
کاراکتر بالا در کدامیک از بازیهای زیر دیده شده است؟ الف) Bioshock 2 ب) Fallout 3 ج) Resident Evil 4 د) Dragon Age II در صورتیکه نام شخصیت را میدانید در پیغام خصوصی به همراه گزینه صحیح آن را به من اعلام کرده و امتیاز ویژه این مرحله را کسب نمایید. قوانين مسابقه: 1. هر کس فقط يک بار حق جواب دادن داره 2. جوابها رو بايستي به صورت پيغام خصوصي به من اعلام کنيد ضمنا هر کس در مسابقه شرکت ميکنه در اين تاپيک بنويسه: شرکت کننده شماره يک شرکت کننده شماره دو ... و به همين ترتيب ...من آخر کار جوابهاي دوستان رو مينويسم و برنده يا برندگان رو اعلام ميکنم! بنابراين لطف کنيد و به هيچوجه جوابتون رو در تاپيک ننويسيد تا کسي از روي جوابهاي بقيه تقلب نکنه بلکه به من پي ام بزنيد! 3. پاسخ هر مرحله ، اعلام برندگان و برگزاری دور بعدی حدود یک هفته بعد اعلام میگردد. 4. به برنده يا برندگان مسابقه در صورت تمايل يک فایل بازي ، موسیقی ، مجموعه والپیپرهای بسیار زیبا با موضوعات مختلف ، کتاب الکترونیکی يا نرم افزار کمياب با حجم کم و به انتخاب خودشان تقديم خواهد شد. 5. در این مسابقه علاوه بر امتیاز عادی یک امتیاز ویژه نیز مورد محاسبه قرار میگیرد، به این صورت که نام بازی مورد نظر در گزینه ها می آید اما نام کاراکتر ذکر نمیشود. شما در صورتیکه نام کاراکتر را بدانید در پیغام خصوصی علاوه بر گزینه صحیح نام شخصیت را به من اعلام میکنید و در صورت درست بودن جوابتان یک امتیاز ویژه به شما تعلق میگیرد. در انتهای مسابقات در صورتیکه امتیازات افراد مساوی شد امتیازات ویژه آنها جمع زده شده و فردی که امتیازات ویژه بیشتری کسب کرده باشد برنده ویژه خواهد بود. 6. جایزه ویژه: این مسابقه دارای یک جایزه ویژه نیز میباشد (بازیهای فارسی دارینوس) و به فردی که زودتر از بقیه شرکت کنندگان صاحب 5 امتیاز شود (یعنی 5 بار و نه الزاما متوالی در مسابقه برنده شود) اعطا میگردد. جزئیات بیشتر جایزه توسط ادمینها در همین تاپیک اعلام میگردد. تبصره:هر دوره از مسابقات تنها 1 برنده ویژه دارد. به عبارت دیگر درصورتیکه چند نفر بطور همزمان 5 امتیازی شدند ابتدا امتیازات ویژه آنها به صورتیکه در بالا گفته شد مورد محاسبه قرار میگیرد و در صورتیکه باز هم امتیازات مساوی بود، مسابقه تا تعیین بالاترین امتیاز توسط تنها یک نفر مابین کلیه شرکت کنندگان و حداکثر تا 10 مرحله ادامه پیدا میکند. اما فقط در صورتیکه تا پایان 10 مرحله باز هم بالاترین امتیازات (عادی و ویژه) مساوی شد، صاحب بالاترین امتیازات برندگان ویژه خواهند بود. 7. کلیه آی پی های شرکت کنندگان چک می شود و در صورت استفاده از اکانت های متعدد توسط یک نفر با فرد خاطی برخورد می شود و باعث محرومیت وی از یک تا چند مسابقه خواهد شد. 8. اگر پيشنهادي در مورد اين قسمت داريد و يا ميخواهيد در طراحي سوال همکاري کنيد به من pm بزنيد. -------------------- |
|
![]()
|
|
华语/華語
![]() گروه : اخراجی ها
تشکرها: 169 *
از : شیراز
کد کاربری : 15,368
![]() |
شرکت کننده شماره 1
|
|
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
![]() گروه : اعضا
تشکرها: 28 *
کد کاربری : 22,049
![]() |
شرکت کننده 2
|
|
![]()
|
|
سرباز دوم دارينوس
تشکرها: 10 *
کد کاربری : 31,539
![]() |
اینجوریشو دیگه ندیده بودیم
شرکت کننده شماره سه -------------------- |
|
![]()
|
|
شوالیه ی دارینوس
تشکرها: 191 *
از : قلعه ی دارینوس
کد کاربری : 29,264
![]() |
شرکت کننده ی شماره ی 4
-------------------- چو طوطی کلاغش بود هم نفس
غنیمت شمارد فرار از قفس Undertaker 20-0 |
|
![]()
|
|
مدیران ارشد
![]() گروه : مدیران ارشد
تشکرها: 76 *
کد کاربری : 26
![]() |
جایزه مسابقه هم مجموعه ای از بازیهای اکشن دارینوس به شرح زیر است که قابل تعویض با بازیهای دیگری در این سطح می باشند. 1- اقامتگاه شیطان 5 2- جنگ انرژی 3-خط مقدم -------------------- ویرگول یعنی مکث ... فرصتی کوتاه برای فکر کردن
------------------------------------------ لطفا" با حفظ سرعت مجاز به خرد جمعی، نظر جمعی، اعتقادات جمعی و حتی اشتباهات جمعی احترام بگذارید. |
| |
كاربراني كه از اين پست تشكر كرده اند : |
![]()
|
|
سرهنگ دوم دارينوس
تشکرها: 483 *
از : ایران زمین
کد کاربری : 5,927
![]() |
سلام
من انصراف می دهم. لطفا مرا در این مسابقه شرکت ندهید. ویرایش شده توسط shayan_s: پنجشنبه ۲ تير ۱۳۹۰ - ۲۰:۲۶ -------------------- |
|
![]()
|
|
ملکه دارینوس
تشکرها: 548 *
کد کاربری : 31,012
![]() |
شرکت کننده شماره 5
-------------------- ســـالـــهــــاســـت کـــه گـــذشــتـــه ام از خــویـــش .... یــــادم بــــه خــیـــــر!
|
|
![]()
|
|
گروهبان دوم دارينوس
تشکرها: 189 *
از : فعلاً ایران
کد کاربری : 30,949
![]() |
شرکت کننده شماره 6
|
|
![]()
|
|
مدیران
![]() گروه : مدیران
تشکرها: 625 *
کد کاربری : 27,928
![]() |
شرکت کننده شماره 7
-------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() |
پاسخ مسابقه شماره 1: گزینه ب) Fallout 3
نام شخصیت: Elder Lyons تعداد شرکت کنندگان: 8 نفر تعداد پاسخهای صحیح: 3 تعداد پاسخهای اشتباه: 5 پاسخهای شرکت کنندگان: donya1986 -----> گزینه ب Sport -----> گزینه ب sherlockholmez2007 -----> گزینه د shayan_s -----> گزینه د ahmadhide -----> گزینه د thegreatmahmood -----> گزینه الف kill3rrr -----> گزینه د farshad-0009 ----> گزینه ب برندگان مسابقه شماره 1: donya1986 Sport farshad-0009 جدول امتیازات ویژه: 1 امتیاز: Sport -------------------- |
|
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() |
مرحله 2:
کاراکتر بالا در کدامیک از بازیهای زیر دیده شده است؟ الف) Godfather 1 ب) Mafia 1 ج) Godfather 2 د) Mafia 2 در صورتیکه نام شخصیت را میدانید در پیغام خصوصی به همراه گزینه صحیح آن را به من اعلام کرده و امتیاز ویژه این مرحله را کسب نمایید. قوانين مسابقه: 1. هر کس فقط يک بار حق جواب دادن داره 2. جوابها رو بايستي به صورت پيغام خصوصي به من اعلام کنيد ضمنا هر کس در مسابقه شرکت ميکنه در اين تاپيک بنويسه: شرکت کننده شماره يک شرکت کننده شماره دو ... و به همين ترتيب ...من آخر کار جوابهاي دوستان رو مينويسم و برنده يا برندگان رو اعلام ميکنم! بنابراين لطف کنيد و به هيچوجه جوابتون رو در تاپيک ننويسيد تا کسي از روي جوابهاي بقيه تقلب نکنه بلکه به من پي ام بزنيد! 3. پاسخ هر مرحله ، اعلام برندگان و برگزاری دور بعدی حدود یک هفته بعد اعلام میگردد. 4. به برنده يا برندگان مسابقه در صورت تمايل يک فایل بازي ، موسیقی ، مجموعه والپیپرهای بسیار زیبا با موضوعات مختلف ، کتاب الکترونیکی يا نرم افزار کمياب با حجم کم و به انتخاب خودشان تقديم خواهد شد. 5. در این مسابقه علاوه بر امتیاز عادی یک امتیاز ویژه نیز مورد محاسبه قرار میگیرد، به این صورت که نام بازی مورد نظر در گزینه ها می آید اما نام کاراکتر ذکر نمیشود. شما در صورتیکه نام کاراکتر را بدانید در پیغام خصوصی علاوه بر گزینه صحیح نام شخصیت را به من اعلام میکنید و در صورت درست بودن جوابتان یک امتیاز ویژه به شما تعلق میگیرد. در انتهای مسابقات در صورتیکه امتیازات افراد مساوی شد امتیازات ویژه آنها جمع زده شده و فردی که امتیازات ویژه بیشتری کسب کرده باشد برنده ویژه خواهد بود. 6. جایزه ویژه: این مسابقه دارای یک جایزه ویژه نیز میباشد (بازیهای فارسی دارینوس) و به فردی که زودتر از بقیه شرکت کنندگان صاحب 5 امتیاز شود (یعنی 5 بار و نه الزاما متوالی در مسابقه برنده شود) اعطا میگردد. تبصره:هر دوره از مسابقات تنها 1 برنده ویژه دارد. به عبارت دیگر درصورتیکه چند نفر بطور همزمان 5 امتیازی شدند ابتدا امتیازات ویژه آنها به صورتیکه در بالا گفته شد مورد محاسبه قرار میگیرد و در صورتیکه باز هم امتیازات مساوی بود، مسابقه تا تعیین بالاترین امتیاز توسط تنها یک نفر مابین کلیه شرکت کنندگان و حداکثر تا 10 مرحله ادامه پیدا میکند. اما فقط در صورتیکه تا پایان 10 مرحله باز هم بالاترین امتیازات (عادی و ویژه) مساوی شد، صاحب بالاترین امتیازات برندگان ویژه خواهند بود. 7. کلیه آی پی های شرکت کنندگان چک می شود و در صورت استفاده از اکانت های متعدد توسط یک نفر با فرد خاطی برخورد می شود و باعث محرومیت وی از یک تا چند مسابقه خواهد شد. 8. اگر پيشنهادي در مورد اين قسمت داريد و يا ميخواهيد در طراحي سوال همکاري کنيد به من pm بزنيد. -------------------- |
|
![]()
|
|
华语/華語
![]() گروه : اخراجی ها
تشکرها: 169 *
از : شیراز
کد کاربری : 15,368
![]() |
شرکت کننده شماره 1
|