![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
The Big Grin
![]() گروه : مدیران
تشکرها: 921 *
از : اصفهان
کد کاربری : 7,886
![]() |
سلام !
مي خواستم ببينم اگه كسي اطلاعاتي در مورد بازي Sim City 5 داره در اين تاپيك بزاره تا هم من و هم بقيه ي دوستان استفاده كنيم ! ممنون ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
سرهنگ دارينوس
![]() گروه : اعضا
تشکرها: 104 *
از : Tehran
کد کاربری : 10,986
![]() |
نسخه ی 5 این بازی مگه در حال ساخته؟؟؟؟
-------------------- ![]() |
|
![]()
|
|
The Big Grin
![]() |
(hitman67) نسخه ی 5 این بازی مگه در حال ساخته؟؟؟؟ خوب منم مي خوام بدونم در چه مرحله اي هست !؟
چه جوريه !؟ عكس ... ؟ اما مثل اينكه كسي چيزي نمي دونه ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
.:: Slim Shady ::.
تشکرها: 304 *
از : ایران - گیلان - لاهیجان
کد کاربری : 19,249
![]() |
اگه منظورتون از SIM CIty همون سیمز سیتی خودمون است فکر کنم دیگه درحال ساخت باشه چون خیلی طولش دادن اگه کسی هم اطلاعاتی از این بازی در اختیار ما بگذاره ممنون میشیم...
-------------------- |
|
![]()
|
|
گروهبان دوم دارينوس
تشکرها: 128 *
از : Waffen-SS
کد کاربری : 19,920
![]() |
خوب تا اونجا که من میدونم هنوز حتی یه دونه عکس هم واسه این بازی پیدا نمیشه اما Maxis اونطور که گفته از ژانویه 2004 در حال ساخت بازی هستن ...اما هنوز خبر رسمی در مورد ساختش داده نشده..قرار بوده که تو E3 یه سری عکس و دمو از بازی بزارن که با مشکل مواجه شدن ...شایعاتی هم هست که میگن این بازی تا آخر امسال منتشر میشه ...ولی همونطور که گفتم هنوز به طور رسمی خبری دربارش منتشر نشده . خیلی ها هم میگن بازی گرافیکش 100 درصد 3D خواهد بود.ولی درمورد Sims3 هم عکسهاش رو .هست و هم خبرش . که بازیش خیلی فرق کرده.ولی من فکر نمی کنم Simcity 5حالا حالا منتشر بشه دارن رویه یک ظاهر کاملا متفاوت کار میکنن
سایت خود بازی هم که از سال 2004 دیگه update نمیشه.. -------------------- |
|
![]()
|
|
سرگرد دارينوس
تشکرها: 29 *
از : آذربایجان
کد کاربری : 3,622
![]() |
اگه بیاد بازی خیلی جالبی خواهدشد.
-------------------- |
|
![]()
|
|
The Big Grin
![]() |
(sgame-Eminem) خوب تا اونجا که من میدونم هنوز حتی یه دونه عکس هم واسه این بازی پیدا نمیشه اما Maxis اونطور که گفته از ژانویه 2004 در حال ساخت بازی هستن ...اما هنوز خبر رسمی در مورد ساختش داده نشده..قرار بوده که تو E3 یه سری عکس و دمو از بازی بزارن که با مشکل مواجه شدن ...شایعاتی هم هست که میگن این بازی تا آخر امسال منتشر میشه ...ولی همونطور که گفتم هنوز به طور رسمی خبری دربارش منتشر نشده . خیلی ها هم میگن بازی گرافیکش 100 درصد 3D خواهد بود.ولی درمورد Sims3 هم عکسهاش رو .هست و هم خبرش . که بازیش خیلی فرق کرده.ولی من فکر نمی کنم Simcity 5حالا حالا منتشر بشه دارن رویه یک ظاهر کاملا متفاوت کار میکنن
سایت خود بازی هم که از سال 2004 دیگه update نمیشه.. ميشه عكس هايي از The Sims 3 اينجا بزاريد ؟ -------------------- |
|
![]()
|
|
گروهبان دوم دارينوس
![]() |
Ali2005
بیا این هم عکس هایی از بازی که در سال 2009 قراره منتشر بشه ![]() ![]() ![]() اگه خواستی بگو تا بازم بزارم -------------------- |
|
![]()
|
|
The Big Grin
![]() |
اي ول !
بازم بزاري ممنون ميشم ! خيلي باحاله كه خونه هاي كناري هم پيداست ها !! ![]() ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
گروهبان دوم دارينوس
![]() |
(ALI2005) اي ول !
بازم بزاري ممنون ميشم ! خيلي باحاله كه خونه هاي كناري هم پيداست ها !! ![]() ![]() آره ولي اون موقع كه بازي بياد تو 1 ماه ديگه مونده به پايان خدمتت ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
The Big Grin
![]() |
ممنون خيلي خوب بود ! يه سري ديگه عكسشم تو همين سايت رفتم ديدم جالب بودن ... ممنونم
![]() اما از بحث اصلي خارج شديم ! هنوز كسي در مورد Sim City 5 اطلاعاتي نداره...يا عكسي ... چيزي ؟!؟!؟ -------------------- |
|
![]()
|
|
سرگرد دارينوس
تشکرها: 53 *
از : دارینوس
کد کاربری : 3,749
![]() |
پست انتقال یافت به
http://www.darinoos.ir/post-idp307918-sid1...861.html#307918 مدیر جون این پشتو اگه خواستی پاک کن ![]() -------------------- |
|
![]()
|
|
گروهبان دوم دارينوس
![]() |
عالي بود افشين...
-------------------- |
|
![]()
|
|
The Big Grin
![]() |
مرسي بهادر جان خيلي خوب بود،
مي بينم كه ساختمون ها توي اين سري از بازي بلند شدن ! آخه توي SimCity 4 فقط تا يه حدي ساختمون هاي بلند ساخته ميشد ! البته توي اون هم وقتي كه خيلي جمعيت زياد ميشد ( بالاي 50 ميليون ) ساختمان هاي بلند هم زياد مي شدن ... از عكس ها پيداس كه بايد يه انفجار عظيم باشيم !! بازم ممنون ! -------------------- |
|
![]()
|
|
سرباز صفر دارينوس
تشکرها: 0 *
کد کاربری : 32,844
![]() |
درود عذر می خام اگه اشتباهی کامنت میذارم اخه تاپیک مربوط به نظرم رو پیدا نکردم راستش من دنبال یه ترینر خوب واسه simcity a rush houre deluxe edition می گردم توی اینترنت هر چی گشتم چیز خوبی نبود یادمه چند ساله پیش یه ترینر خوب بود که با اف 12 فعال میشد و بودجه رو نگه می داشت الان هیچ کدوم عمل نمی کنن اگه کسی هنوز ترینرش رو داره که روی ویندوز 10 کار می کنه بی زحمت اطلاع بده . متشکر
|
|
![]() ![]() |
IPB skin developed by: eXtremepixels | ||
![]() |
نسخه چاپی | زمان کنونی: چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۹ |
![]() |
سايت دارينوس | صفحه اصلي انجمن | راهنما | جستجو | اعضا | تقویم |