![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
گروهبان دوم دارينوس
![]() گروه : اعضا
تشکرها: 444 *
از : مشهد
کد کاربری : 30,075
![]() |
سلامم دوستان ، فک کنم این تاپیک رو قبلا یکی زده بود ، خب ولی من یادم نیست کجا بود.
![]() ![]() ویرایش : کسی نیست جواب بده ![]() ویرایش شده توسط kdsm: چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۴۴ -------------------- ![]() [ اگر از فایل های رپید شیر خسته شدید کلیک کنید و ثبت نام کنید . rapidgo فایل های زیر 62 مگابایت شما را به رایگان به لینک مستقیم تبدیل می کند . Rapid Go |
|
![]()
|
|
:.:شکسته دل:.:
![]() گروه : مدیران
تشکرها: 603 *
از : اردکان-یزد
کد کاربری : 539
![]() |
من باید یه مسابقه بذارم و سوال بکنم که : سخت افزار چیست و ان مبحث به چه درد میخورد!!!!!! :دی!
این مبحث فقط در مورد قطعات داخل کیس هست و همچنین مانیتور و اینا! سیدی چزو نرم افزاره! به جان مادرم,به پیر,به پیغمبر مشکلات سیدی و اینا به این مبحث ربط نداره!:دی تاحالا شونصد تا تاپیک شوت کردم تو مبحث کامپیوتر و اینترنت!:دی خداوکیلی اینبار رو مواظب باشید!! ممنون از همتون... منتقل شد! -------------------- دلم از خیلی روزا با کسی نیست....تو دلم فریاد و فریاد رسی نیست
شدم اون هرزه گیاهی که گلاش...پر پر دستای خار و خسی نیست... دیکه دل با کسی نیست!دیکه فریاد رسی نیست... |
|
![]()
|
|
:.:شکسته دل:.:
![]() گروه : مدیران
تشکرها: 603 *
از : اردکان-یزد
کد کاربری : 539
![]() |
در کمال نا باوری الان دیدم توی اختیارات مدیریتیم همه چیز هست به غیر از انتقال تاپیک!
فعلا قفلش میکنم تا ببینم چی شده! :دی -------------------- دلم از خیلی روزا با کسی نیست....تو دلم فریاد و فریاد رسی نیست
شدم اون هرزه گیاهی که گلاش...پر پر دستای خار و خسی نیست... دیکه دل با کسی نیست!دیکه فریاد رسی نیست... |
|
![]() ![]() |
IPB skin developed by: eXtremepixels | ||
![]() |
نسخه چاپی | زمان کنونی: يكشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶ |
![]() |
سايت دارينوس | صفحه اصلي انجمن | راهنما | جستجو | اعضا | تقویم |