![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
سرویس امنیت خارجی دارینوس
![]() گروه : اعضا
تشکرها: 27 *
از : narnia
کد کاربری : 30,118
![]() |
با سلام
من بازی spec ops:the line رو وقتی می خوام اجرا کنم و روی آیکنش کلیک می کنم پیغام زیر می آد لطفا کمک کنید the program can't start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem |
|
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
تشکرها: 205 *
از : Los Santos
کد کاربری : 32,096
![]() |
با سلام من بازی spec ops:the line رو وقتی می خوام اجرا کنم و روی آیکنش کلیک می کنم پیغام زیر می آد لطفا کمک کنید the program can't start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem سلام دوست عزیز این کرک رو دانلود کن بریز تو فایل بازی http://wdl.persiangig.com/pages/download/?...Spec-O_T_L_.rar پسورد :www.p30source.com -------------------- ![]() Grand Theft Auto V 2013 By Rockstar Games |
|
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
![]() |
اگر کرک کار ساز نبود این فایل رو دانلود کن
http://www.4shared.com/file/ABFuGqp9/xinput1_3.htm بریز توی پوشه ای که سیستم در اون نصب شده مثلا : c:/Programfile/windows/system32 امیدوارم مشکلت حل بشه. ویرایش شده توسط balasky: پنجشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۱ - ۰۶:۰۴ -------------------- ![]() Grand Theft Auto V 2013 By Rockstar Games |
|
![]()
|
|
سرباز یکم دارينوس
تشکرها: 2 *
کد کاربری : 32,099
![]() |
دوست عزیز مراحل و توضیحاتی که balasky دادن رو انجام بده اگه جواب نداد آخرین ورژن DirectX 9 رو هم نصب کن.
|
|
![]()
|
|
فیلد مارشال
تشکرها: 135 *
از : مشهد مقدس
کد کاربری : 31,744
![]() |
این بازی زد ایرانیه .
تو همون اولش با یه گروه فارسی زبان باید بجنگی . ![]() امریکایی های عوضی . ![]() |
|
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
![]() |
این بازی زد ایرانیه . تو همون اولش با یه گروه فارسی زبان باید بجنگی . ![]() امریکایی های عوضی . ![]() دوست خوبم فکر نکنم فارسی زبان باشن اونا عربی هستن. مراحل بازی فقط در دبی و بیابان های اطراف آن سپری میشود. بازی Battelfield 3 تنها بازی ضدایرانی هستش.. -------------------- ![]() Grand Theft Auto V 2013 By Rockstar Games |
| |
كاربراني كه از اين پست تشكر كرده اند : |
![]()
|
|
فیلد مارشال
تشکرها: 135 *
از : مشهد مقدس
کد کاربری : 31,744
![]() |
دوست خوبم فکر نکنم فارسی زبان باشن اونا عربی هستن. مراحل بازی فقط در دبی و بیابان های اطراف آن سپری میشود. بازی Battelfield 3 تنها بازی ضدایرانی هستش.. فکر نکن مطمعا باش . خودم شنیدم که سرباز امریکایی گفت شما فارسی صحبت میکنید . خودشونم داشتن فارسی میحرفیدن . برو بازی کن بعد بیا بگو . تنها ؟؟ مثل اینکه شما گیمر نیستینا . درسته تا اون موقع کسی مستقیم به ایران حمله نکرده بود ولی ملیون های بازی ضد ایرانی هست . |
| |
كاربراني كه از اين پست تشكر كرده اند : |
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
![]() |
فکر نکن مطمعا باش . خودم شنیدم که سرباز امریکایی گفت شما فارسی صحبت میکنید . خودشونم داشتن فارسی میحرفیدن . برو بازی کن بعد بیا بگو . تنها ؟؟ مثل اینکه شما گیمر نیستینا . درسته تا اون موقع کسی مستقیم به ایران حمله نکرده بود ولی ملیون های بازی ضد ایرانی هست . شرمنده من اصلا تا به حال این بازی رو انجام ندادم. فقط میدونستم که محیط بازی در دبی هست. در مورد بتلفیلد هم چون خیلی سرصدا به پا کرد گفتم . شما چندتا بازی ضدایرانی دیگه رو میشه نام ببری؟ -------------------- ![]() Grand Theft Auto V 2013 By Rockstar Games |
|
![]()
|
|
استوار دارينوس
تشکرها: 256 *
از : دوباره برگشتم ایران!
کد کاربری : 31,837
![]() |
من یک مشکل دیگه دارم.
مکس پین 3 رو میخوام اجرا کنم صفحه نوشته های اول که میاد دیگه چیزی نمیاد. |
|
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
![]() |
من یک مشکل دیگه دارم. مکس پین 3 رو میخوام اجرا کنم صفحه نوشته های اول که میاد دیگه چیزی نمیاد. اقا این کرک دانلود کن. http://wdl.persiangig.com/pages/download/?...%20Payne%203%20[www.p30source.com].rar پسورد : www.p30source.com امیدوارم مشکلت حل بشه. -------------------- ![]() Grand Theft Auto V 2013 By Rockstar Games |
|
![]() ![]()
|
|
شوالیه ی دارینوس
تشکرها: 191 *
از : قلعه ی دارینوس
کد کاربری : 29,264
![]() |
اقا این کرک دانلود کن. http://wdl.persiangig.com/pages/download/?...%20Payne%203%20[www.p30source.com].rar پسورد : www.p30source.com امیدوارم مشکلت حل بشه. حالا که توی این تاپیک دارن مشکل همه رو حل می کنند یکی هم مشکل این تاپیک رو حل کنه ![]() -------------------- چو طوطی کلاغش بود هم نفس
غنیمت شمارد فرار از قفس Undertaker 20-0 |
|
![]() ![]() |
IPB skin developed by: eXtremepixels | ||
![]() |
نسخه چاپی | زمان کنونی: دوشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۹ |
![]() |
سايت دارينوس | صفحه اصلي انجمن | راهنما | جستجو | اعضا | تقویم |