![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() گروه : مدیران ویژه
تشکرها: 537 *
کد کاربری : 5,816
![]() |
به نام خدا
بنا به توصیه ادمینهای عزیز مبنی بر برگزاری مسابقاتی با محتوای بازی و همسو با موضوع و مخاطب فروم این تاپیک ایجاد و به صورت هفتگی فعالیت میکند. قوانين مسابقه: 1. هر کس فقط يک بار حق جواب دادن داره 2. جوابها رو بايستي به صورت پيغام خصوصي به من اعلام کنيد ضمنا هر کس در مسابقه شرکت ميکنه در اين تاپيک بنويسه: شرکت کننده شماره يک شرکت کننده شماره دو ... و به همين ترتيب ...من آخر کار جوابهاي دوستان رو مينويسم و برنده يا برندگان رو اعلام ميکنم! بنابراين لطف کنيد و به هيچوجه جوابتون رو در تاپيک ننويسيد تا کسي از روي جوابهاي بقيه تقلب نکنه بلکه به من پي ام بزنيد! 3. پاسخ هر سوال بعد از 4 يا 5 روز اعلام ميشه. 4. به برنده يا برندگان مسابقه در صورت تمايل يک فایل بازي ، موسیقی ، مجموعه والپیپرهای بسیار زیبا با موضوعات مختلف ، کتاب الکترونیکی يا نرم افزار کمياب با حجم کم و به انتخاب خودشان تقديم خواهد شد. 5. اگر پيشنهادي در مورد اين قسمت داريد و يا ميخواهيد در طراحي سوال همکاري کنيد به من pmبزنيد. 6. کلیه آی پی های شرکت کنندگان چک می شود و در صورت استفاده از اکانت های متعدد توسط یک نفر با فرد خاطی برخورد می شود و باعث محرومیت وی از یک تا چند مسابقه خواهد شد. جایزه ویژه: در صورتیکه فرد یا افرادی 5 بار (نه الزاما متوالی) در مسابقه برنده شود، یک جایزه ویژه از طرف سایت دارینوس شامل بازیهای فارسی محصول این شرکت برای این عزیزان در نظر گرفته میشود. جوایز هم مطابق با برنامه مجری مسابقه از طریق ایجاد اعتبار ویژه در فروشگاه ارسال می شود. یعنی به میزان قیمت بازی مورد نظر برنده و هزینه ارسال آن برایش در فروشگاه اعتبار ویژه در نظر گرفته می شود تا بازی از کانال فروشگاه به دستش برسد. به دوستانی که در مسابقات شرکت میکنند توصیه میشود اگر تاکنون نسبت به ایجاد کاربر همنام کاربریشان در فروشگاه دارینوس اقدام نکرده اند، هر چه سریعتر اقدام کنند. -------------------- |
| |
كاربراني كه از اين پست تشكر كرده اند : |
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() |
مرحله 1:
موسیقی پیوست را دریافت و مشخص کنید که مربوط به کدامیک از بازیهای زیر است؟ الف) Call Of Duty: Modern Warfare 2 ب) crysis 2 ج) Mortal Kombat 2011 د) Splinter Cell Conviction قوانين مسابقه: 1. هر کس فقط يک بار حق جواب دادن داره 2. جوابها رو بايستي به صورت پيغام خصوصي به من اعلام کنيد ضمنا هر کس در مسابقه شرکت ميکنه در اين تاپيک بنويسه: شرکت کننده شماره يک شرکت کننده شماره دو ... و به همين ترتيب ...من آخر کار جوابهاي دوستان رو مينويسم و برنده يا برندگان رو اعلام ميکنم! بنابراين لطف کنيد و به هيچوجه جوابتون رو در تاپيک ننويسيد تا کسي از روي جوابهاي بقيه تقلب نکنه بلکه به من پي ام بزنيد! 3. پاسخ هر سوال بعد از 4 يا 5 روز اعلام ميشه. 4. به برنده يا برندگان مسابقه در صورت تمايل يک فایل بازي ، موسیقی ، مجموعه والپیپرهای بسیار زیبا با موضوعات مختلف ، کتاب الکترونیکی يا نرم افزار کمياب با حجم کم و به انتخاب خودشان تقديم خواهد شد. 5. کلیه آی پی های شرکت کنندگان چک می شود و در صورت استفاده از اکانت های متعدد توسط یک نفر با فرد خاطی برخورد می شود و باعث محرومیت وی از یک تا چند مسابقه خواهد شد. 6. اگر پيشنهادي در مورد اين قسمت داريد و يا ميخواهيد در طراحي سوال همکاري کنيد به من pmبزنيد.
فایل های پیوست شده
-------------------- |
|
![]()
|
|
مدیران ارشد
![]() گروه : مدیران ارشد
تشکرها: 76 *
کد کاربری : 26
![]() |
جایزه ویژه این مسابقه سری بازیهای استراتژیک دارینوس شامل :
جنگ های صلیبی نسخه طلایی ، قلعه 2 ، شکوه امپراطوری روم نسخه طلایی ، نبرد جهانی نسخه طلایی ،جنگ های باستانی بازیهای فوق به درخواست برنده با بازیهای استراتژیک دیگر دارینوس جایگزین می شود. -------------------- ویرگول یعنی مکث ... فرصتی کوتاه برای فکر کردن
------------------------------------------ لطفا" با حفظ سرعت مجاز به خرد جمعی، نظر جمعی، اعتقادات جمعی و حتی اشتباهات جمعی احترام بگذارید. |
| |
![]()
|
|
ملکه دارینوس
![]() گروه : اعضا
تشکرها: 548 *
کد کاربری : 31,012
![]() |
عجب سوال سختیه
![]() ![]() -------------------- ســـالـــهــــاســـت کـــه گـــذشــتـــه ام از خــویـــش .... یــــادم بــــه خــیـــــر!
|
|
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() |
-------------------- |
|
![]()
|
|
ملکه دارینوس
![]() |
-------------------- ســـالـــهــــاســـت کـــه گـــذشــتـــه ام از خــویـــش .... یــــادم بــــه خــیـــــر!
|
| |
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
تشکرها: 28 *
کد کاربری : 22,049
![]() |
شرکت کننده شماره یک
اگه بلد نیستید مثل من یه گزینه رو شانسی بگید بره دیگه ![]() |
|
![]()
|
|
ملکه دارینوس
![]() |
شرکت کننده شماره 2
-------------------- ســـالـــهــــاســـت کـــه گـــذشــتـــه ام از خــویـــش .... یــــادم بــــه خــیـــــر!
|
|
![]() ![]()
|
|
سرجوخه دارينوس
تشکرها: 29 *
از : WWE
کد کاربری : 31,491
![]() |
شرکت کننده شماره سه
|
|
![]()
|
|
华语/華語
![]() گروه : اخراجی ها
تشکرها: 169 *
از : شیراز
کد کاربری : 15,368
![]() |
شرکت کننده شماره 4
|
|
![]()
|
|
سرباز بالاتر از صفر دارینوس
تشکرها: 224 *
از : جزیره سیدریفت
کد کاربری : 30,822
![]() |
شرکت کننده شماره 5
|
|
![]() ![]()
|
|
سرجوخه دارينوس
تشکرها: 29 *
از : WWE
کد کاربری : 31,491
![]() |
مدیر webpro لطفا جواب این مسابقه رو هم بگید.
![]() ![]() ![]() ویرایش شده توسط sepehr90: يكشنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۳:۰۰ |
|
![]()
|
|
گروهبان دارينوس
تشکرها: 28 *
کد کاربری : 22,049
![]() |
آقای مدیر webpro لطفا جواب این مسابقه رو هم بگید. ![]() ![]() ![]() البته فکر کنم ایشون بیشتر خانم باشن تا آقا ![]() سعی کنید جوابا رو زودتر اعلام کنید.یا تعداد روزهای معینی رو برای جواب دادن انتخاب کنید اینطوری خیلی بهتره. ویرایش شده توسط Sport: شنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۲۱:۵۴ |
|
![]()
|
|
مدیر گروه
![]() گروه : مدیران بازنشسته
تشکرها: 124 *
کد کاربری : 4,963
![]() |
شرکت کننده شماره 6
|
|
![]()
|
|
مدیر مبحث
![]() |
پاسخ مسابقه شماره 1: گزینه ج) Mortal Kombat 2011
مشخصات موسیقی: Title: Deathstalker (Scorpion's Theme( Artist: Jfk Of Mstrkrft Album Title: Mortal Kombat: Songs Inspired By Warriors Year: 2011 Genre: Electronic تعداد شرکت کنندگان: 6 نفر تعداد پاسخهای صحیح: 4 تعداد پاسخهای اشتباه: 2 پاسخهای شرکت کنندگان: Sport -----> گزینه ج donya1986 -----> گزینه ب sepehr90 -----> گزینه ب farshad-0009 -----> گزینه ج javad2111 -----> گزینه ج Aren -----> گزینه ج برندگان مسابقه شماره 1: Sport farshad-0009 javad2111 Aren -------------------- |
|
![]() ![]() |
IPB skin developed by: eXtremepixels | ||
![]() |
نسخه چاپی | زمان کنونی: پنجشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۲ |
![]() |
سايت دارينوس | صفحه اصلي انجمن | راهنما | جستجو | اعضا | تقویم |